حالت تاریک در تلفن های هوشمند OLED اندروید باعث صرفه جویی زیادی در عمر باتری نمی شود
حالت تاریک در نمایشگرهای OLED تنها در صورت استفاده مداوم از حداکثر روشنایی، بیشترین تأثیر را بر باتری گوشی شما خواهد داشت.
حالت تاریک در گوشی های OLED Android ممکن است آنطور که فکر می کنید بر باتری گوشی شما تأثیر نگذارد. بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه پردو، حالت تاریک تنها زمانی تأثیر قابل توجهی دارد که کاربر از یک رابط نورپردازی استاندارد به روشنایی تقریباً 100 درصد تغییر کند. با این حال، در اکثر موارد دیگر که میانگین روشنایی در حدود 30 تا 50 درصد نگه داشته می شود، تغییر حالت تاریک به سختی باتری را 3 تا 9 درصد افزایش می دهد.
برای اندازه گیری این امر، محققان شش برنامه نسبتاً رایج را انتخاب کردند - ماشین حساب، Google Maps و YouTube در میان آنها و دستگاه هایی مانند Pixel 5 و Moto Z3 برای آزمایش روی آنها. این گروه سپس دستگاه اندازه گیری خود را با نام Per Frame OLED Power Profiler یا PFOP توسعه دادند. به نظر می رسد افزایش قدرت باتری هنگام تغییر از روشن به تاریکی در تلفن معمولی Android با روشنایی خودکار فقط 3 تا 9 درصد است - که نشان دهنده افزایش چشمگیر عمر باتری نیست.
با توجه به اینکه بسیاری از ما بعید می دانیم که در همه زمان ها از تلفن خود در حداکثر روشنایی استفاده کنیم، این تا حدودی نشان می دهد که اکثر محتوای تبلیغاتی حالت تاریک را به عنوان یک مزیت بزرگ برای عمر باتری نشان می دهد. چندان هم درست نیست برای انعکاس این موضوع، محققان ابزاری به نام Android Battery Plus ایجاد کرده اند که اکنون قصد دارد آن را به پروژه منبع باز اندروید ارائه دهد. همچنین قصد دارد ابزار PFOP را به صورت منبع باز کند تا دسترسی واقعی آن به عمر باتری را برای همه در دسترس قرار دهد.
گذشته از بحث بزرگ در مورد عمر باتری، حالت تاریک از نظر ظاهر در رابط ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. امروزه اکثر برنامه های کاربردی یک رابط کاربری تیره ارائه می دهند که با تم های رنگی دستگاه برای فوکوس خودکار همگام سازی می شود. تلفن ها و پلتفرم های رومیزی هر دو دارای موضوعی تاریک امروز هستند و به موضوعی همه جا تبدیل شده است - نه فقط یک مسیحی برای باتری تلفن شما آنطور که تصور می کردید.
شما برای گوشیتان از حالت تاریک استفاده میکنید؟
دیدگاه خود را بنویسید