نوکیا 800 Tough یک گوشی کوچک، سبک و تقریبا غیر قابل تخریب است که طول عمر باتری حماسی دارد. اگر یک گوشی فوق پیشرفته نمیخواهید، این گوشی میتواند یک گوشی دوم یا حتی یک گوشی اصلی فوقالعاده باشد. دستیار صوتی گوگل چیزی را که میتوانست ناامیدکننده باشد، به یک تجربه خوب و قابل تحمل تبدیل کرده است. تنها ایراد این گوشی دوربین و نمایشگر با وضوح پایین است. در نقد و بررسی نوکیا 800 Tough با موبایلتو همراه باشید.
دوام گوشیهای ساده (Feature Phone) نوکیا افسانهای است. نوکیا ۳۳۱۰ یادتان هست؟ این گوشی هنوز جزو بهترین گوشیهای ساده و با دوام است. این گوشی در ابتدای سال ۲۰۱۷ و با طراحی جدید بار دیگر به بازار گوشیهای موبایل عرضه شد، البته به اندازه نسخه قبلی با دوام و پرقدرت نبود. حالا در سال ۲۰۲۰ قرار است به نقد و بررسی نوکیا 800 Tough بپردازیم. فیچرفونی که با سیستمعامل KaiOS عرضه شده و برای بقا و دوام ساخته شده است. این گوشی با پلاستیک ضد ضربه و ضد شوک منطبق با گواهینامه نظامی MIL-STD-810G (استاندارد نظامی ایالات متحده آمریکا) ساخته شده و گواهینامه IP68 دارد و به معنای واقعی کلمه یک آجر است، یک آجر هوشمند! این مقاله نقد و بررسی نوکیا 800 Tough است.
بهترین ویژگیهای نوکیا 800 Tough چیست؟
دوام باتری و بدنه! همانطور که احتمالا خودتان هم حدس زدید، عمر باتری در یک گوشی با صفحهنمایش کوچک بسیار زیاد است. ما به شما نمیگوییم چند ساعت با این گوشی کار کردیم، اما با وجود باتری ۲۱۰۰ میلیآمپرساعتی، بعد از یک هفته و نیم، هنوز لازم نشده گوشی را شارژ کنیم. گفته شده این گوشی با یک بار شارژ تا یک ماه و نیم شارژدهی استندبای خواهد داشت و من شک ندارم چنین اعدادی درست است!
حالت صرفهجویی در مصرف باتری هم برای این گوشی طراحی شده تا عمر باتری را بیشتر هم بکند. اگر شش هفته شارژدهی برای شما کافی نیست، میتوانید این حالت را فعال کنید. زمان مکالمه با اینترنت ۱۲.۵ ساعت و مکالمه با 4G حدود ده ساعت است.
یکی دیگر از مزایای بارز گوشیهای نوکیا این است که بدنه آنها از پلاستیک با دوام ساخته شده و شکستن چنین دستگاهی عملا غیرممکن است. ما این گوشی را چندین بار از طبقه دوم و سوم روی سنگفرش بتنی انداختیم و جای تعجب ندارد اگر بگوییم این گوشی حتی یک خط هم برنداشت. خط و خشهای کمرنگ و ناچیزی که در اثر ضربه روی گوشی افتاده بود با مالش سریع از بین رفت و گوشی مثل روز اول شد. اگر بدشانس باشید یا خیلی بیاحتیاط باشید، ممکن است نمایشگر را خراش دهید، اما افتادن معمولی این گوشی تأثیری در شکست و آسیب این گوشی ندارد.
محافظت فقط به بدنه و پلاستیک به کار رفته محدود نمیشود. دو قاب مقاوم در برابر آب روی درگاه micro-USB و جک ۳.۵ میلیمتری صدا روی لبه بالایی گوشی قرار دارد که نفوذ آب به این درگاهها را تقریبا غیرممکن میکند.
بدترین ویژگی نوکیا 800 Tough چیست؟
در این قسمت از نقد و بررسی نوکیا 800 Tough به بدترین ویژگیهای نوکیا میپردازیم: پیمایش و مدت زمانی که برای انجام کارها لازم است! فقدان صفحهنمایش لمسی به این معنی است که باید با استفاده از منو و دکمههای فیزیکی در این گوشی پیمایش کنید. این مورد در منوهای ساده خیلی سخت نیست، اما وقتی میخواهید در یوتیوب بگردید یا در مرورگر وبگردی کنید، کاملا خستهکننده و اعصابخوردکن است.
همین مسئله در تایپ کردن هم صادق است. اگر قبلا با کیبوردهای T9 یا کیبوردهای چند کلیکی کار نکردید، مطمئنا از این صفحهکلید متنفر میشوید. حتی اگر تجربه کار کردن با این کیبوردها را داشته باشید و از طرفداران این گوشیها باشید، باز هم در طول روز استفاده از آن اذیتتان میکند. البته این گزینه مزیتی هم دارد و آن هم این است که پیامهای کوتاهتر ارسال میکنید و کمتر در شبکههای اجتماعی میچرخید.
گوشی نوکیا 800 Tough به درد چه کسانی میخورد؟
گروههایی هستند که به گوشی Nokia 800 Tough علاقمند خواهند شد. اولین گروه کسانی هستند که علاقهای به تکنولوژی و مشکلات گوشیهای هوشمند ندارند؛ ابعاد بزرگ، عمر باتری کم، پیچیدگی، آسیبپذیری و موارد دیگر. والدین، افراد مسن، کسانی که در کارگاهها یا محیطهای صنعتی کار میکنند و کسانی که میخواهند یک گوشی ساده و دمدستی مقاوم همیشه در جیبشان باشد.
این گوشی برای کسانی که سر به هوا هستند یا در شرایط سخت کار میکنند هم عالی است. مهم نیست چند بار این گوشی از دستتان بیفتد! البته وقتی گوشی مقاومی داشته باشید، احتمالا خیلی بیپروا با آن برخورد خواهید کرد و این گزینه در آینده ممکن است روی شما تاثیر بگذارد و در برابر گوشیهای گرانقیمت هم بیاحتیاطی کنید.
این گوشی برای کسانی که یک گوشی هوشمند پیشرفته دارند ولی در کنار آن یک گوشی بینهایت مقاوم، با عمر باتری بالا میخواهند هم عالی است. وقتی کوهنوردی میروید یا سفری را شروع میکنید که ممکن است در جنگل، گل و لای و آب غوطهور شوید، این گوشی بهترین همراهتان خواهد بود.
سیستم عامل KaiOS چیست و چه مزیتی دارد؟
در نقد و بررسی نوکیا 800 Tough به بررسی سیستمعامل و کاربری آن میپردازیم. این گوشی تا حدی هوشمند است و با دستیار صوتی گوگل کار میکند و برنامههایی مثل WhatsApp، Google Maps، YouTube و غیره دارد. این گوشی با سیستمعامل KaiOS کار میکند و یک سیستمعامل فوقالعاده سبک است که گوشیهای ساده یا فیچرفونها را به یک گوشی نسبتا هوشمند تبدیل کرده است. اگر به دنبال یک گوشی ارزانقیمت با صفحهکلید فیزیکی هستید و مشخصات سختافزاری آن برای شما مهم نیست، به احتمال زیاد سیستمعامل KaiOS همان چیزی است که میخواهید.
با این گوشی میتوانید هدفون بلوتوثی خود را به آن وصل کنید، چند آهنگ روی آن بریزید و راه بیفتید. نقشه گوگل میتواند برای پیدا کردن مسیر به شما کمک کند و هنگام استفاده از گوشی، آهنگ گوش دادن یا حتی مسیریابی، نگران خالی شدن شارژ گوشی یا زمین خوردن آن نخواهید بود. برای اینکه متنی را تایپ نکنید، میتوانید از دستیار صوتی گوگل استفاده کنید یا با پیامهای صوتی واتساپ با دیگران در ارتباط باشید.
صفحهنمایش گوشی نوکیا 800 Tough چطور است؟
خیلی خوب نیست! این نمایشگر بسیار کوچک است. این نمایشگر ۲.۴ اینچ و پنل آن TFT است و رزولوشن ۳۲۰x۲۴۰ دارد. تراکم پیکسلی آن ۱۶۷ پیکسل در هر اینچ است و نسبت تصویر آن ۴:۳ است. کاملا واضح است که این گوشی نمیتواند با نمایشگرهای گوشیهای هوشمند رقابت کند، اما برای کسانی که به این مورد اهمیت نمیدهند، مشکل چندانی نخواهد بود. این گوشی برای کسانی که بیش از ده سال پیش از گوشیهای ساده استفاده میکردند، آشناست و برای عدهای حس نوستالژیک دارد.
کوچک بودن صفحهنمایش دلیل اصلی این است که از نوکیا 800 Tough برای کارهای بصری استفاده نکنید. برای تماسهای تلفنی، جستجوی صوتی، پیمایش، گوش کردن به موسیقی، عکس گرفتن و غیره میتوانید روی این گوشی حساب کنید. اجرای برنامههایی مثل یوتیوب در این گوشی عالی است و بلندگوهای پشتی صدای بسیار بلندی تولید میکنند. گوش کردن به ویدیوهای صوتی یوتیوب قطعا از تماشای آنها بهتر است و تجربه بهتری را برایتان رقم خواهد زد. رادیو FM هم در این گوشی وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید.
تجربه استفاده از نوکیا 800 Tough
سیستمعامل KaiOS نوکیا 800 Tough رابط کاربری سادهای دارد و کلیدهای میانبر زیادی برای آن در نظر گرفته شده است تا پیمایش و استفاده از گوشی را راحتتر کند. اگر از گوشی لمسی به این گوشی مهاجرت کنید، احتمالا مدتی طول میکشد تا کار کردن با آن را یاد بگیرید، اما مطمئن باشید خیلی طول نمیکشد تا با میانبرها و کلیدهای این گوشی آشنا شوید.
زیر نمایشگر هفت دکمه وجود دارد. دکمههای چپ و راست برای انتخاب گزینههای مختلف، دکمه پیام، دکمه میانبر تاریخچه تماس، دکمه بازگشت، دکمه پاور و دکمه پیمایش با کاربردهای مختلف.
دوربین نوکیا 800 Tough چگونه است؟
بسیار خوب! در این قسمت از نقد و بررسی نوکیا 800 Tough به قسمت دوربین رسیدیم. کاملا مشخص است که کسی این گوشی را برای عکاسی نمیخرد! این گوشی یک لنز ۲ مگاپیکسلی دارد و به همان اندازه که از یک لنز ۲ مگاپیکسلی انتظار میرود عمل خواهد کرد و البته باید بگوییم در جایگاه خود، دوربین خارقالعاده است و عکسهای خوبی میگیرد. البته شاید برای عدهای ترجیح این باشد که با این قیمت یک گوشی اندرویدی بخرند که دوربین قابل قبولتری داشته باشد. یکی از این گزینههای جایگزین، نوکیا ۲.۲ است.
نکته جالب درباره نوکیا 800 Tough این است که عکسهای ثبت شده توسط دوربین این گوشی، در نمایشگر بزرگ بهتر از چیزی است که در نمایشگر کوچک این گوشی دیده میشود. اگر عکسهایی که گرفتید به لپتاپ انتقال دهید، کیفیت بهتری خواهند داشت، اما باز هم تکرار میکنیم، انتظار تصاویر فوقالعاده نداشته باشید. رنگها خیلی بد نیستند، اما دامنه دینامیکی و عملکرد دوربین در نور کم واقعا خوب نیست. در شرایط نوری عالی، میتوانید از تمام توان ۲ مگاپیکسلی استفاده کنید. در محیطهای کمنور و شرایط نوری ضعیف، بهتر است گوشی را از جیبتان در نیاورید.
درباره نوکیا 800 Tough دیگر چه نکاتی را باید بدانید؟
در آخرین قسمت نقد و بررسی نوکیا 800 Tough باید بدانید این گوشی دو سیمکارته است، اما اگر بخواهید از کارت حافظه جانبی استفاده کنید، فقط از یک سیمکارت میتوانید استفاده کنید. این گوشی فقط ۴ گیگابایت حافظه داخلی دارد که ۱.۷ گیگابایت آن توسط سیستمعامل اشغال شده است. بنابراین پیشنهاد میکنیم از یک کارت حافظه جانبی استفاده کنید. این گوشی ۵۱۲ مگابایت رم دارد و تراشهای که پردازش اطلاعات را انجام میدهد Qualcomm MSM8905 Snapdragon 205 است.
جمعبندی؛ سرسخت و باارزش
اگر به دنبال یک گوشی ساده هستید که کار کردن با آن راحت باشد، طول عمر باتری بینهایت داشته باشد، نوکیا 800 Tough بهترین انتخاب است. همچنین اگر گوشی سر سخت و تخریبناپذیری میخواهید که بعد از هزار بار زمین خوردن باز هم مثل روز اول کار کند و یک خط هم برندارد، نوکیا 800 Tough بهترین انتخاب است. این گوشی یک گوشی از مد افتاده و قدیمی نیست، گوشی نسبتا هوشمندی است که از دستیار صوتی گوگل پشتیبانی میکند، میتوانید روزها موزیک گوش دهید، با کیبورد T9 آن تایپ کنید یا از طریق واتساپ و با پیام صوتی یا نوشتاری با دوستان خود در ارتباط باشید. دوربین گوشی هم در حد و اندازه خود خوب است و نباید انتظار گوشی هوشمند فوق پیشرفته از آن داشته باشید.
نظر شما درباره گوشی نوکیا 800 Tough چیست؟
دیدگاههای بازدیدکنندگان
جان ویک عضو مطرود سازمان
عالی بهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن گوشی تو دنیا
984 روز پیش ارسال پاسخ