تاریخچه Android One

پروژه Android One در سال ۲۰۱۴ از طرف گوگل معرفی شد. این نسخه از اندروید در اصل بدین منظور طراحی شده بود تا استفاده از سیستم عامل اندروید را در کشورهای در حال توسعه گسترش دهد. در آن زمان فیچر فون‌ها در کشورهای فقیر هنوز عمومیت خود را حفظ کرده بودند.

موج اول گوشی‌های مبتنی بر اندروید وان عمدتاً برای بازار کشور هندوستان هدف گذاری شد و طوری طراحی شده بود تا بتواند بر روی گوشی‌های رده پایین اجرا شود. برای سال‌ها کوچک‌ترین حرفی از حضور چنین گوشی‌هایی در بازار ایالات متحده و بریتانیا در میان نبود.

اما حالا این مساله تغییر کرده است. Android One دیگر یک سیستم عامل محدود به گوشی‌های رده پایین نیست. این اندروید گو است که نقش مذکور را بر عهده گرفته است، سیستم عاملی که در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد.

در حال حاضر اندروید وان برای انواع مختلف گوشی‌ها در دسترس است. از گوشی‌های رده پایین با میزان حافظه رم کافی برای اجرای اندروید دستکاری نشده، تا برخی گوشی‌های رده بالاتر می‌توانند از Android One استفاده کنند.

جذابیت اصلی اندروید وان این است که تجربه کار با یک اندروید تمیز و دست نخورده را به ارمغان می‌آورد. اندروید وان برای کاربرانی که اندروید خالص و به‌روزرسانی‌های سریع گوشی‌های پیکسل گوگل را می‌خواهند اما نمی‌خواهند پول زیادی صرف خرید گوشی‌های پیکسل کنند یا گوشی‌های برند دیگری را ترجیح می‌دهند، می‌تواند گزینه مناسبی باشد.


اندروید وان چیست؛ و چه گوشی هایی به Android One مجهز اند - موبایلتو


ویژگی های Android One

مزایا و معایب اندروید وان و همچنین ویژگی‌های این سیستم عامل از اهمیت بالایی برای خریداران برخوردار است. Android One را باید یکی از خالص‌ترین نسخه‌های سیستم عامل موبایل گوگل دانست که یک مزیت محسوب می‌شود. محصولات مجهز به این سیستم دارای تفاوت‌هایی با گوشی‌های پیکسل هستند که این موضوع را می‌توان یکی از معایب اندروید وان معرفی کرد. در واقع سیستم عامل مورد استفاده در گوشی‌های سری گوگل پیکسل قابلیت‌های بیشتری دارد. برای مثال این محصولات از Pixel Camera و یا Pixel Launcher بهره می‌برند.

محصولات دارای سیستم عامل Android One به صورت پیش فرض به سرویس‌های گوگل و اپلیکیشن‌های آن مانند Google Duo، Youtube و Maps مجهز شده‌اند. در کنار این برنامه‌ها، شاهد حضور اپلیکیشن Google Play Protect نیز در آن‌ها هستیم که امنیت برنامه‌های نصب شده روی این دستگاه‌ها را تضمین می‌کند. این گوشی‌های هوشمند برای استفاده از دستیار Google Assistant بهینه شده‌اند.

یکی از مزیت‌های اصلی Android One، دریافت بروزرسانی اندروید برای مدت زمان 2 سال است. برای دریافت این آپدیت‌ها نباید زیاد منتظر بمانید چرا که شرکت‌ها تغیری در آن اعمال نمی‌کنند و به صورت مستقیم آن را برای محصولات خود عرضه خواهند کرد. بر اساس آمارهای منتشر شده، شرکت نوکیا بهترین عملکرد را در زمینه بروزرسانی محصولات خود دارد که علت آن را باید در استفاده از سیستم عامل Android One در این دستگاه‌ها جستجو کرد.

اگر میخواهید ازجدیدترین سیستم عامل،  Android One استفاده کنید موبایلتو گوشی نوکیا  G20 و نوکیا G10 را به شما معرفی میکند.

نظر شما درباره Android One چیه؟ نظرتون رو با ما اشتراک بگذارید.