گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi 9T ظرفیت 64 گیگابایت
Xiaomi Redmi 9T Dual SIM 64G Mobile Phone
- مشخصات کلی: ابعاد : 162.3x77.3x9.6 میلیمتر توضیحات سیم کارت : سایز نانو (8.8 × 12.3 میلیمتر) وزن : 198 گرم ساختار بدنه : قاب جلو (Gorilla Glass 3) و فریم و قاب پشتی از جنس پلاستیک ویژگیهای خاص : مجهز به حسگر اثرانگشت , مناسب عکاسی , مناسب عکاسی سلفی تعداد سیم کارت : دو سیم کارت شیار مجزا برای کارت حافظه : دارد
- پردازنده: تراشه : Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) Chipset پردازندهی مرکزی : Quad-Core Kryo 260 Gold + Quad-Core Kryo 260 Silver CPU نوع پردازنده : 64 بیت فرکانس پردازندهی مرکزی : 2.0 ، 1.80 گیگاهرتز پردازندهی گرافیکی : Adreno 610 GPU
- حافظه: حافظه داخلی : 64 گیگابایت مقدار رم : 4 گیگابایت پشتیبانی از کارت حافظه جانبی : دارد استاندارد کارت حافظه : UFS 2.1
- صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی : بله فناوری صفحهنمایش : IPS بازهی اندازه صفحه نمایش : 6.0 اینچ و بزرگتر اندازه : 6.53 اینچ رزولوشن : 2340 × 1080 پیکسل تراکم پیکسلی : 395 پیکسل بر هر اینچ نسبت صفحهنمایش به بدنه : 83.4 درصد محافظت : Corning Gorilla Glass 3
قبل از هر چیز بگوییم از اینکه شیائومی گوشیهای اقتصادی خود را به بازار جهانی عرضه کرده واقعا هیجانزدهایم! شیائومی یکی از محبوبترین و موفقترین شرکتهای تولیدکننده گوشیهای هوشمند و لوازم جانبی است. گوشیهای تولیدی این کمپانی با امکانات فوقالعاده و قیمتهای رقابتی، از شناختهشدهترین محصولات حال حاضر موجود در بازار است. امسال گوشیهای Redmi شیائومی با رقیبی غیرمنتظره از برندهای زیرمجموعه خودشان یعنی Poco مواجه خواهند شد و باید دید چطور میتوانند با هم رقابت کنند و کدام برند فروش و طرفداران بیشتری خواهد داشت. امروز در موبایلتو قرار است یکی از جدیدترین محصولات شیائومی را معرفی کنیم. در نقد و بررسی شیائومی Redmi 9T با ما همراه باشید.
نقد و بررسی گوشی شیائومی مدل Redmi 9T
ظرفیت باتری این روزها به نکته قابل مقایسه مهمی در میان گوشیهای میانرده تبدیل شده است و کمپانیهای مختلف مانند سامسونگ و شیائومی در تکاپو برای دستیابی به بالاترین حجم ظرفیت باتری محصولات جدیدشان و در عین حال حفظ ویژگی های ظاهری، ضخامت و البته قیمت تمام شده، در جنگ با یکدیگر هستند. اینجاست که محصولی با نام Redmi 9T توسط کمپانی چینی و نام آشنای شیائومی متولد شده که البته این مدل به دلیل ظرفیت بالای باتری خود در کشور هندوستان با نام Redmi 9 Power شناخته میشود. دوربین پشتی چهارگانه، امکانات ارتباطی خوب در کنار پردازنده مناسب و قیمت تمام شده پایین، بی شک برگ برنده شیائومی در مقابل رقبا خواهد بود. قیمت گوشی شیائومی در واقع همیشه برای این برند نقطه قوت به حساب می آمده و این مورد فقط محدود به ردمی 9t نیست.
دوربین 4 گانه برای ثبت بهتر لحظات
Redmi 9T برخلاف انتظار مجموعه دوربین کاملتری را نسبت به Note 9T ارائه میکند و در آن جدا از دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی (با همان ابعاد 1/2 اینچی و دیافراگم f/1.79) و دو واحد 2 مگاپیکسلی (یکی ماکرو و دیگری سنسور عمق میدان) به یک دوربین 8 مگاپیکسلی التراواید نیز بر میخوریم که دیافراگم آن f/2.2 بوده و میدان دید 120 درجهای را ارائه میکند. با وجود افزوده شدن یک دوربین دیگر به این مجموعه، Redmi 9T در دو مورد نسبتا مهم ضعیفتر از Note 9T عمل میکند جاییکه بهدلیل محدودیتهای پردازنده از برداشت ویدئوی 4K در آن خبری نبوده و به تشخیص شرکت سازنده، نرخ 60 فریم بر ثانیه در وضوح 1080p نیز از آن حذف شده است.
طراحی زیبا و بی نظیر
یکبار دیگر، شیائومی به سراغ طراحی با بدنهای از جنس پلاستیک رفته است که البته به دلیل حجم بالای باتری، شاهد ضخامت زیاد در کنار وزن بالای دستگاه هستیم. بدنه دستگاه از بافتی شیار مانند بهره میبرد که همین حالت در دست گرفتن گوشی را سادهتر میکند. در سمت چپ دستگاه میتوانید دکمه پاور ترکیب شده با حسگر اثر انگشت را پیدا کنید که مثل همیشه در بالای این دکمههای کنترل صدا قرار گرفتهاند. همچنین در سمت راست دستگاه اسلات سیمکارت و حافظه microSD قرار گرفته است. با نگاه انداختن به پایین دستگاه میتوانید پورت USB-C را در کنار میکروفون و اسپیکر گوشی مشاهده کنید. همچنین دیگر اسپیکر دستگاه به همراه جک 3.5 میلی متری صدا در قسمت بالایی فریم گوشی قرار گرفته است که سنسور مادون قرمز نیز این قسمت را تکمیل میکند. ابعاد این دستگاه 162.3 در 77.3 در 9.6 میلیمتر و وزن آن نیز 198 گرم میباشد. با این حال در دست گرفتن گوشی حس خوب و معمولی اما کمی سنگین را به کاربر منتقل میکند که در تمامی گوشیهای میان رده با این برچسب قیمتی احساس میشود. همچنین به لطف ساختار و بافت خاص بدنه پشتی دستگاه، هیچ خبری از جذب اثر انگشت توسط گوشی نیست.
صفحه نمایشی روان و فوق العاده
ردمی این گوشی را به یک نمایشگر 6.53 اینچی از نوع IPS LCD مجهز کرده که رزولوشنی 2340 در 1080 پیکسلی با نسبت پیکسل 395ppi داشته و توسط محافظ گوریلا گلس 3 پوشانده شده است. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی 83.4 درصد بوده که حاشیههای گوشی در بالا و پایین به وضوح دیده میشوند. روشنایی 400 نیتی نمایشگر برای محیط بسته مناسب اما برای بیرون از خانه و در زیر نور مستقیم خورشید به هیچ عنوان کافی نیست.
سختافزار پر قدرت
سخت افزار استفاده شده در این محصول را یک چیپست میانرده محصول شرکت کوالکام تشکیل میدهد که اسنپدراگون 662 نام داشته و جزو چیپهای ارزان قیمت و قدیمی این شرکت است. فناوری ساخت این پردازنده لیتوگرافی 11 نانومتری بوده و در آن از 4 هسته Kyro 260 Gold با سرعت کلاک 2.0 گیگاهرتز و 4 هسته Kyro 260 Silver با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز استفاده شده است. پردازنده گرافیکی Adreno 610 و 6 گیگابایت حافظه رم در کنار 128 گیگابایت حافظه داخلی، قدرت بخش این تلفن همراه هوشمند برای استفاده روزمره و کاربری عادی هستند. لازم به ذکر است که مدل مجهز به 128 گیگابایت حافظه داخلی این گوشی به سیستم حافظه UFS 2.2 مجهز شده که سرعت خواندن و نوشتن فایلها بر روی آن افزایش یافته است.
باتری پرقدرت
گوشی شیائومی Redmi 9T دارای یک باتری 6 هزار میلیآمپری بوده که از قابلیت شارژ سریع با قدرت 18 وات پشتیبانی کرده و شارژر آن قادر است در عرض 30 دقیقه از صفر تا 20 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید. به طور کلی باتری این گوشی همانند مدل Poco M3 می تواند تا 12 ساعت و 8 دقیقه به طور مداوم شارژ دهی داشته باشد و در استفاده عادی میتوان تا دو روز بدون نیاز به شارژر از آن استفاده کرد. به گفته شرکت سازنده این باتری تا 4 سال استفاده مداوم همچنان قدرت اصلی خودش را حفظ خواهد کرد و خبری از افت قدرت یا عدم شارژدهی به اندازه روز اول در آن نخواهد بود. جالب است بدانید که این گوشی بر خلاف بازه قیمتی و سخت افزارش، قادر است تا به عنوان یک پاوربانک سیار به کار رفته و سایر گوشیها یا لوازم جانبی شما را به واسطه قابلیت شارژ معکوس یا همان Reverse charging با سرعت 2.5 وات بر ساعت شارژ نماید.
نرم افزار، سیستم عامل و رابط کاربری
شیائومی بر روی این گوشی به صورت پیشفرض از رابط کاربری MIUI 12 بر پایه سیستم عامل اندروید 10استفاده کرده است. با اینکه رابط کاربری ساده و سر راست است اما نسخه خام اندروید نیست و یک نسخه سفارشی سازی شده محسوب میشود. اکنون با وجود قابلیت Dark Mode در رابط کاربری شیائومی، میتوانید کل محیط کاربری را به حالت تاریک درآورده که البته همه برنامهها از این حالت پشتیبانی نمیکنند اما روز به روز به تعداد برنامه هایی که از حالت دارک مود پشتیبانی میکنند اضافه میشود. در صورت استفاده از نسخه مجهز به 4 گیگابایت حافظه رم، به وضوح میتوانید کند بودن رابط کاربری را به خصوص در حین اجرای چندین برنامه در پسزمینه احساس کنید. اگرچه این مشکل در نسخه دارای حافظه رم 6 گیگابایتی چندان به چشم نمیآید و رابط کاربری احتمالا باید روان و نرم باشد.
صدایی فراگیر
اسپیکری دوگانه در انتها و بالای گوشی قرار گرفته است که صدای بلندی داشته و در تست ها نمره بسیار خوبی نیز کسب کرده است. صدای خروجی کاملا خوب و غنی بوده اما با به حداکثر رساندن ولوم دستگاه شاهد ایجاد اعوجاج در صدا میشویم که البته این مورد نیز طبیعیست.
دیدگاه خود را بنویسید